2010. október 31., vasárnap

Was ist passiert in letzten drei wochen? - What happened in last three weeks?

Morgen!

Ott hagytam abba annó, hogy majd csatolom a képeket az elmúlt eseményekhez. Hát sajna olyan nem lesz, mert most fogom idecsatolni a régi képeket. :)
Elsőnek egy pár kép arról a bizonyos Wasen fesztiválról.



Persze dolgozni is kell néha, mondjuk minden nap hét közben. Az alábbi képeken egy nyákra forrasztok rá pár akkora kondenzátort, ami befért a körmöm alá. Egyébként nem olyan nehéz, egy hét után már. :D



Valamint a végeredmény:

Szóval az elmúlt három hétben többnyire meggyógyultunk a Wasen fesztivál óta. Megérkezett a Krümmer, ami kiderült, hogy valójában Hosenrohr. Amit mi leömlőként ismerünk, a németek két részre szedik mindig, a felső rész a Krümmer, az alsó a Hosenrorh. De általában a műszaki német szavak nagyon logikusan vannak kitalálva, ez azért Hosenrorh, mert az elágazásnál egy nadrágra hasonlít pl. :)
Találtunk egy olyan helyet, ahol lehet bérelni Werkstatt-ot, ez egy olyan nagy műhely, ahol sok szerelőhely van kialakítva, és bárki odamehet bérelni egy parcellát, emelővel, szerszámokkal, flex-el stb... Főleg az ilyen autóbuherálók járnak oda, pl. Hondások... ;))
Úgyhogy nem az utcán lesz a Hosenrohr cserélve, hanem kibéreljük majd az egyik szerelőhelyet.
Az emelővel és szerszámokkal kb. 12 Eur lesz egy órára. Flex-re nem lesz szükség, reméljük...

Az elmúlt két hétvége jó volt. Múlt hétvégén volt egy Wohnheimparty, ami kollégiumi bulit jelent. Egy kb. kétszer akkora kollégiumban volt mint a miénk.
Képek nem készültek, mert nem akartam vinni a gépet. Szerintem jól tettem... ;)
Aztán a másik ilyen buli ezen a héten szerdán volt, az Ulmenweg koleszban. Ez egy híres koleszos buli, már nagyon-nagyon régóta itt Mannheimben. Tavaly pl. sokan lekésték, mert 10 után elfogyott a jegy. Most odamentünk 9 előtt, hogy bejussunk, de kb. 9 előtt pár perccel közölték, hogy "mindenki huzzon haza, mert nincs több jegy...". Jövőre majd délután kell odamenni jegyért, mivel ez az Ulmenweg buli asszem minden ősszel és tavasszal van egyszer.
Apropó: jövő héten jön a mi bulink, ugyanis jövőhét szombaton a HSR rendez majd Wohnheimparty-t. Természetesen jelentkeztem a stábba, mint Helfer, és leginkább az előkészületekben megyek majd segíteni, illetve pár órára a bárpultba is megyünk majd Tomiékkal, szigorúan dolgozni persze... :DD
Szóval egy jó bulit kell rendeznünk majd itt a Kellerben.
A buli linkje: Hans-Sachs-Ring Wohnheimparty

Ezen a hétvégén pénteken átugrottunk Reutlingen-be, ami szintén egy hasonló egyetemváros. Pár ott élő ismerőssel együtt elmentünk egy ilyen egyetemi bulihelyre. Több termes bőség zavara volt az egész, szóval egy nagyon jó party volt. Kissé messze van Reutlingen, kb. 160 Km, de muszáj lesz még majd mennem oda párszor. ;)
Itt a koleszban semmi extra, kellerben rendszeresen mennek a horrorfilmek :)) tegnap egy norvég horrort néztük, aminek a vége már majdnem vígjáték lett, azt hiszem a magyar címe: Náci zombik... szóval inkább hagyjuk. :D Aztán következőnek egy Táj horror amerikai remake-jét néztük: Shutter címen.
Végezetül egy régebbi francia thrillert néztünk meg, aminek kb. a felét már elaludtam. A film Ils néven készült.
Múlt héten főztem egy igazi ungarisch paprikás krumplit, amit meg is csodáltak a szomszédok. Készült kép is, ezzel zárom most ezt a postot.
Aztán majd a HSR buli után írok a kocsiszerelésről, meg a HSR buliról.



Bis später
N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése